Analizele de laborator sunt extrem de importante pentru stabilirea diagnosticului corect. De aceea la M Laborator avem echipamente de ultima generatie, performante, de inalta acuratete si precizie,  furnizate de producatori de renume international; consacrati in domeniul medical. Folosim reactivi de calitate compatibili cu echipamentele, care asigura garantia obtinerii unor rezultate de mare acuratete, intr-un interval de  timp scurt. Avem capacitatea de a face o gama larga de investigatii, atat de screening, cat si analize de mare complexitate si diversitate.

Ce tipuri de analize facem

Echipa M Laborator are competente in toate domeniile specifice laboratorului: hematologie, biochimie medicala, imunologie, microbiologie, biologie moleculara, precum si in domeniul calitatii. Personalul angajat este selectat conform unor cerinte stricte de competenta, profesionalism, dedicare, spirit de echipa si initiativa personala.

Standarde de calitate, obligatorii

La M Laborator mentinem continuu cele mai inalte standarde de calitate, certificate de efectuarea controalelor interne si de participarea la controale externe (programe de intercomparari laboratoare). Toate aceste conditii coroborate cu un personal de inalta tinuta profesionala, vin in sprijinul medicilor trimitatori si al pacientilor nostri, pentru stabilirea unui diagnostic precoce si cat mai exact si pentru instituirea la timp a tratamentului adecvat.

Echipa de specialisti M Laborator

Dr. Elena Malciolu

Medic primar medicina de laborator
Sef de laborator

Biochimist Ana-Maria Prezaret

Biochimist specialist
Manager de calitate