Open
  • Str. Witing, Nr. 10-12, Sector 1, București

Termeni și condiții

Termeni și condiții

UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE ESTE CONDITIONATA DE CITIREA SI ACCEPTAREA AN TOTALITATE A TERMENILOR SI CONDITIILOR  DE UTILIZARE.

VIZITAREA AN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE ACCEPTAREA INTEGRALA A ACESTOR TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI www.mhospital.ro.

Continutul website-lui  www.mhospital.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate S.C. Crestina Medicala Munposan 94. Toate materialele (incluzand, fara limitari, toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute an acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al S.C. Crestina Medicala Munposan 94.

Este interzisa modificarea continutului acestor pagini, precum si copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, realizarea de creatii derivate din orice informatie sau serviciu obtinut de pe sau prin intermediul site-ului.

Cu toate acestea, este posibila descarcarea sau copierea materialelor specifice disponibile an acest sens. Fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale, utilizarea lor an scopuri comerciale este interzisa.

Pentru orice antrebare sau cerere de utilizare a materialelor de pe acest website, ne puteti contacta la office@mhospital.ro

Pentru a raspunde antrebarilor utilizatorilor si pentru a obtine date referitoare la accesul pe site-ul nostru, poate fi necesara furnizarea de informatii cu caracter personal, cum ar fi e-mail-ul si numarul de telefon. Aceste informatii ansa nu vor fi folosite pentru a transmite alte informatii despre serviciile institutiei noastre.

S.C. Crestina Medicala Munposan 94 se obliga sa asigure confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nu vor fi transmise catre terti nici un fel de informatii cu caracter personal, exceptie facand tertii parteneri care asigura buna functionare a acestui site.

Pot fi furnizate catre terte persoane atat informatii de ordin general, trafic pe site, cat si alte informatii statistice care nu contin date cu caracter personal.

Acest site utilizeaza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre utilizator: adresa de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, si informatii despre traficul realizat pe site-ul nostru.

Toate aceste informatii colectate prin intermediul site-ului de catre S.C. Crestina Medicala Munposan 94 au scopul de a ajuta la ambunatatirea serviciilor sale.

S.C. Crestina Medicala Munposan 94 asi rezerva dreptul de a revizui an orice moment informatiile postate pe propriul site si informeaza ca, an cazul an care preturile afisate pe site nu sunt actualizate imediat, an conformitate cu cele afisate la sediul societatii, vor prevala cele afisate la receptia societatii.

Cum te putem ajuta?