Open
  • Str. Witing, Nr. 10-12, Sector 1, București

M Imagistica

M Imagistica

DESCRIERE

M Imagistica

Laboratorul de imagistică al M Hospital este locul unde profesionalismul medicilor se întâlnește cu tehnologia medicală de ultimă generație și rezultă fundamentul absolut necesar pentru stabilirea unui diagnostic corect.

Imagistica medicală este o specialitate  care reunește o largă varietate de științe medicale în scopul studierii modului în care se formează, înregistrează, transmit, analizează, procesează, percep și se stochează imagini ale organelor si al țesuturilor cu scopul de a diagnostica și apoi trata diverse afecțiuni.

Laboratorul nostru este dotat cu echipamente ultra-performante cu ajutorul cărora se pot face tomografii computerizate, ecografii și radiografii de mare acuratețe. La M Imagistică profităm de procesul tehnologic și împreună cu echipa noastră de profesioniști, aducem un pachet de servicii de imagistică complet de cea mai înaltă calitate. Departamentul nostru deține atat specialitatea complexă de radiologie, dar și tomografia computerizată (CT) și mamografia digitală. Pe lângă acestea, în ambulatoriul clinicii noastre efectuăm și ecografii.

Depistarea Covid-19 utilizând tehnologia CT

Specialiștii clinicii noastre, utilizând tehnologia CT, dar și inteligența artificială integrată, pot depista prezența infecției cu Covid-19, observând detaliile imagistice la nivel pulmonar. În funcție de gravitate, pe suprafața plămânilor pot fi observate suprafețe opace, inflamarea țesutului, apariția leziunilor locale, nodulare sau chiar SARS (Sindromul Acut Respirator Sever) – o formă gravă de pneumonie.

La M Imagistică veți beneficia de întregul sprijin al medicilor noștri specialiști, de analize imagistice de cea mai înaltă fidelitate. În plus facem tot posibilul să eliminăm perioadele de așteptare specifice unităților medicale aglomerate pentru că fiecare clipă contează.

Navigare

Lista completa de servicii

Echipa medicala

Happy Clients

What Our Patients Are Saying

I would like to express my gratitude to you and your team for the professionalism in yesterday’s incident.

Their help and support saved the life of the player.

Thank you from the Cambridge School of Bucharest team and I do hope we will continue our collaboration together.

Kind regards,

Rita Hayek Maalouf

Cambridge School of Bucharest

Make an Appointment

Contact us any suitable way and make an appointment with the doctor whose help you need! Visit us at the scheduled time.
[contact-form-7 404 "Negăsită"]
Cum te putem ajuta?