Open
  • Str. Witing, Nr. 10-12, Sector 1, București

Dr. Balaban Mihaela

Dr. Balaban Mihaela

MEDIC SPECIALIST DERMATO-VENEROLOGIE

Dr. Mihaela Balaban este medic specialist dermato-venerologie, absolventă a Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București, promoția 2013. Pregătirea în specialitatea dermato-venerologie a efectuat-o la Spitalul Colentina, în perioada 2014-2017.

Dr. Mihaela Balaban este doctor în Științe Medicale (teză de doctorat susținută în 2020) și autor și coautor a peste 100 de lucrări științifice prezentate la congrese naționale și internaționale. In 2017, la Salzburg, a obținut premiul pentru cea mai bună prezentare (“A perforating disorder in a patient with Wilson disease”, Salzburg Open Medical Institute Seminar “Chronic inflammatory skin diseases”).

 

Din dorința de perfecționare continuă, dr. Mihaela Balaban a absolvit cursuri postuniversitare de dermatoscopie, chirurgie dermatologică (Bruxelles), limfoame cutanate (Bordeaux), crioterapie (Reus, Spania), boli inflamatorii cutanate (Salzburg), cercetare clinică (Rotterdam). 

De asemenea, dr. Balaban a participat la acțiuni de voluntariat, în programe de screening a cancerelor de piele prin dermatoscopie și în studii clinice (acnee).

 

Afilieri: membră a Academiei Europene de Dermatologie și Venerologie (EADV) și a Societății Internaționale de Dermatoscopie (IDS).

 

Competențe:
  • dermatologie clinică, inclusiv dermatologie pediatrică
  • dermatoscopie
  • chirurgie dermatologică (biopsie cutanată, electrocauterizare leziuni cutanate, excizie leziuni cutanate)
  • dermatoestetică (peeling, microneedling)
  • tratamentul acneei și al cicatricilor post-acnee
Cum te putem ajuta?