Open
  • Str. Witing, Nr. 10-12, Sector 1, București

Sănătatea emoțională, la fel de importantă ca sănătatea fizică – Dacă simți că ai nevoie, vino la psihiatru!

În societatea românească, din păcate, să mergi la psihiatru încă mai constituie un subiect tabu. Nu suficienți oameni conștientizează faptul că sănătatea emoțională necesită la fel de multă atenție ca sănătatea fizică.

Să mergi la psihiatru nu este un stigmat, ci o necesitate, așa cum te îndrepți spre ale specialități medicale atunci când ai o problemă de sănătate.

Psihiatrul îți dă tratament și/sau recomandare spre alți terapeuți

Psihiatrul este specialistul care realizează o evaluare a stării pacientului, în urma căreia elaborează un plan de tratament.

De asemenea, spre deosebire de psiholog sau psihoterapeut, psihiatrul are și competența de a recomanda tratament medicamentos. Însă, în afară de medicamente, psihiatrul este acela care decide dacă pentru rezolvarea problemelor unui pacient este necesară intervenția unui psiholog sau psihoterapeut.

Refacerea într-un sanatoriu, doar la recomandarea psihiatrului

De asemenea, tot psihiatrul este specialistul care decide dacă este necesară internarea unui pacient, pentru a urma anumite tratamente sau dacă acesta are nevoie de o perioadă de refacere într-un sanatoriu.

Lasă la o parte orice prejudecăți și apelează cu încredere la ajutorul unui psihiatru, dacă simți că ai nevoie de ajutor!

Sună la 021/9136 și fă o programare la M Hospital, la doamna doctor Popescu Custureac Andreea, medic specialist psihiatru.

 

Cum te putem ajuta?