Open
  • Str. Witing, Nr. 10-12, Sector 1, București

MHospital, locul unde te facem bine. De ce să ne alegi pe noi?

MHospital, unul dintre cele mai noi spitale private din București, este, de fapt, un complex de servicii medicale, născut din dorința de a face bine, de a oferi medicină la standarde înalte și la prețuri decente.

 

Amplasat la doi pași de Gara de Nord, pe str. Witting, nr. 10-12, MHospital nu este doar un spital, unde se fac operații, tratamente, investigații, internări etc, ci un ansamblu de servicii medicale, ce oferă, prin MPoliclinic, consultații, în ambulatoriu, pe diverse specializări medicale, avem propriul nostru laborator de analize – MLaborator, propria noastră farmacie – MPharma,cu circuit deschis și care eliberează și rețete compensate, dar și un serviciu modern și complex de investigații imagistice – MImagistică, unde se pot face explorări CT, radiografii și mamografii.

 

Confortul pacientului, pe primul loc

 

De la început, investiția nu s-a dorit a fi doar o simplă afacere, ci și o facilitate pentru pacient. Întotdeauna pacientul a fost și va fi pe primul loc, iar confortul lui este foarte important pentru noi. Știm cu toții că, în special atunci când ai o problemă medicală, te simți vulnerabil, uneori poate devii mai irascibil, te sâcâie durerile, disconfortul, temerile etc. Un lucru este sigur, la noi vei obține programări rapide, cu timp scurt de așteptare și vei fi tratat cu multă empatie, de către o echipă medicală cu excelentă pregătire profesională.

De asemenea, pentru a ușura accesul pacienților la serviciile noastre medicale, avem program și sâmbăta, inclusiv la recoltări de analize.

 

Punem preț pe oameni

 

Nu avem doar aparatură performantă și consumabile de cea mai bună calitate, nu doar că internările se fac în saloane foarte curate, aerisite și dotate la înalte standarde hoteliere, nu avem doar săli de operație dotate cu cea mai modernă aparatură, ci noi, MHospital, punem mare preț pe oameni. Aici vorbim despre personalul MHospital care, întotdeauna, va avea empatie, un zâmbet cald sau un cuvânt bun pentru pacient. Iar acest lucru îl pot confirma toți pacienții care ne-au trecut pragul.

 

MCare, locul unde pacienții se simt în siguranță

 

O parte importantă a MHospital o constituie Spitalul de îngrijiri paliative MCare (Voluntari-Pipera, str. Frăsari nr. 1-3, tel. 0755029266) locul unde pacienții se simt în siguranță și unde sunt îngrijiți cu profesionalism! Totul la prețuri ce încep de la 100 de lei/zi.

Dacă ai în familie o persoană a cărei stare de sănătate are nevoie de susținere, nu ezita să apelezi la serviciile M Care! Dacă pleci în vacanță sau ai nevoie de o perioadă de respiro și ai în îngrijire o astfel de persoană, te asigurăm că la MCare va beneficia de servicii medicale non-stop, oferite de către o echipă medical multidisciplinară, cazare în condiții hoteliere de lux și va fi tratat cu profesionalism și empatie.

 

Asistență medical de urgență, oricând ai nevoie

 

De asemenea, colegii noștri de la M Ambulanță (tel 021/9171), parte integrantă a MHospital, sunt pregătiți să îți acorde asistență medicală de urgență oricând ai nevoie de ea.

Avem cele mai noi echipamente medicale, flotă proprie de mașini dotate la standarde și suntem aici pentru tine, fie că ai nevoie de o intervenție rapidă sau de transport medical, internt sau international, de tratamente la domiciliu sau asistență medicală pentru evenimente publice.

𝐕𝐢𝐧𝐨 𝐥𝐚 𝐌 𝐇𝐨𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥 #𝐭𝐞𝐟𝐚𝐜𝐞𝐦𝐛𝐢𝐧𝐞!

Cum te putem ajuta?