Dr. Serban Ana Cristina

Specialist psihiatrie

In cadrul activitatii profesionale am demonstrat disponibilitate si empatie in relatia cu pacientii, precum si capacitatea de a-mi insusi abilitatile necesare examinarii specifice in psihiatrie si judecatii clinice corecte privind diagnosticul si tratamentul bolilor psihice. In scopul completarii cunostintelor teoretice am participat la cursuri de formare, conferinte organizate atat in tara, cat si in strainatate, am urmat cursuri de formare in psihoterapie cognitiv comportamentala si hipnoza, consultand consecvent literatura de specialitate autohtona si straina. Am urmat de asemenea cursuri de formare postuniversitare in domeniul psihiatriei precum si cursuri de formare pedagogica.

Cred ferm in preventia patologiilor psihiatrice, acest aspect putand fi atins doar prin constientizarea nevoii de a veni la medic de la primele simptome. Combaterea stigmei din domeniul psihiatriei este o lupta continua pe care o purtam cu ajutorul si implicarea pacientilor.

Consider ca activitatea medicala trebuie sa fie caracterizata de constinciozitate, perseverenta, rigurozitate, disciplina, respect fata de etica si deontologia profesionala, colegialitate.

Daca experimentati simptome incipiente sau doar doriti o evaluare exhaustiva, va stau la dispozitie in cadrul Clinicii M Hospital Bucuresti.

Inapoi la medici