Open
  • Str. Witing, Nr. 10-12, Sector 1, București

MAmbulanță, alături de tine la Bucharest Street Food Festival

În acest weekend, pe Șoseaua Kiseleff, se desfășoară Bucharest Street Food Festival, eveniment de anvergură, așteptat cu interes de locuitorii Capitalei, și nu numai, la care asistența medicală este asigurată de MAmbulanță, parte integrantă a MHospital.

 

Așadar, pe 9 și 10 septembrie, între orele 11.00-23.00, bucureștenii, și nu numai, sunt așteptați de peste 50 de food truck-uri, pregătite să îi răsfețe cu delicii la alegere.

 

Asistența medicală, asigurată de MAmbulanță

 

Pentru siguranța participanților la acest important eveniment, asistența medicală este asigurată de MAmbulanță.

 

Serviciul privat de ambulanță MAmbulanță dispune de flotă proprie, mașinile fiind dotate la standarde, cu aparatură medicală performantă, iar personalul medical este specializat în medicină de urgență și are o vastă experiență profesională, fiind capabil să intervină în orice fel de situații menite să salveze vieți.

 

Specialiștii noștri știu cât de fragile poate fi granița dintre viață și moarte

Serviciul MAmbulanță este unul de excelență și mai oferă, în afara intervențiilor la care răspunde, cu promptitudine, prin 021/9171, și transport medicalizat, intern și internațional, cursuri de prim ajutor, ecografii la domiciliu și administrarea de tratamente. Orice problemă medicală ai avea, MAmbulanță (tel. 021/9171) este alături de tine și intervine rapid, specialiștii noștri știind cât de fragilă poate fi, uneori, granița dintre viață și moarte.

Cum te putem ajuta?