SYLFIRM X

SYLFIRM X este un sistem de radiofrecventa fractionata de ultima generatie cu aprobare FDA.

Acest dispozitiv inovator utilizeaza tehnologia avansata de unda duala (unda continua si unda pulsata) pentru tratarea eficienta a intineririi si cicatricilor pielii, precum si a leziunilor pigmentare si vasculare, cum ar fi melasma, roseata difuza si rozaceea, care erau dificil de tratat cu sistemele RF conventionale. De asemenea, unda duala este impartita in 8 moduri diferite. Prin urmare, este posibil un tratament personalizat si delicat, avand in vedere necesitatile pacientului individual, zona de tratament si starea pielii.

Radiofrecventa (RF) fractionata este o procedura minim invaziva, in primul rand pentru intinerirea pielii si tratamentul cicatricilor, inclusiv imbunatatirea laxitatii pielii, a ridurilor, a cicatricilor acneice etc. Microelectrozii produc micro-leziuni controlate ale pielii si stimuleaza eliberarea factorului de crestere, procesul de vindecare a ranilor si producerea de colagen. De asemenea, acele ajuta la descompunerea tesutului cicatricial.

Energia RF este livrata pielii prin intermediul microelectrozilor neizolati generand caldura la 40-60 ° C ce determina coagularea si denaturarea proteinelor sau modificari structurale ale proteinelor, ducand la inflamatia si contractia colagenului, stimuland raspunsul de vindecare a leziunilor si promovand productia de colagen nou.

Beneficiile RF pot trata in mod eficient indicatiile de mai sus, facand pielea sa arate mai tanara si mai sanatoasa, in plus, RF nu afecteaza  coeficientul de absorbtie al cromoforilor  precum laserele. Din acest motiv, exista putine limite de tratament in ceea ce priveste fototipurile de piele Fitzpatrick, astfel incat toate tipurile de piele pot fi tratate eficient si in siguranta .

Microelectrozii SYLFIRM X sunt placati cu aur si sunt fabricati de un sistem robotizat, facandu-i cat mai durabili si precisi. Mai mult, fiind neizolati si conform studiilor si patentului „Na Effect” nu vor exista leziuni vizibile la suprafata pielii, acest lucru ajutand ca viata sociala a pacientilor sa nu fie intrerupta in conditiile utilizarii la diverse profunzimi, 0,3-4,0 mm.

1. Cat de sigur este SylfirmX?

Numeroasele studii clinice efectuate asupra sistemului, ne asigura de un tratament eficient fara efecte adverse raportate. Microelectrozii sunt fabricati de un sistem robotizat pentru oferirea unui tratament precis si sigur. Deasemenea sistemul detine protocoale preinstalate special concepute pentru diferite tipuri de piele si indicatii, prin urmare, este posibil un tratament personalizat si delicat, avand in vedere particularitatile fiecarui pacient, zona de tratament si conditia pielii.

2. Care sunt diferentele intre tratamentele laser si tehnologia RF fractionat?

Laserul este folosit in medicina estetica de peste 20 de ani, dar este asociat cu perioade de repaus semnificative si cu un risc ridicat de complicatii  si restrictii pre si post procedura. Radiofrecventa fractionata este cea mai promitatoare tehnologie pentru tratamentele estetice, combinand doua metode utilizate anterior individual pentru intinerirea pielii intr-o procedura mai eficienta din punct de vedere clinic. Acest nou tratament poate oferi rezultate similare cu metodele laser , dar cu disconfort si perioade de repaus  social semnificativ mai mici.

3. Pentru ce indicatii este recomandat SylfirmX?

Cu Sylfirm X putem efectua tratamente pentru urmatoarele indicati: lifting si tighetining facial si corporal, barbie dubla, riduri fine si profunde, acnee, cicatrici, hiperpigmentare, hiperhidroza, granulom, rozacee si cuperoza, vergeturi in faza acuta sau cronica.

4. Ce zone se pot trata cu SylfirmX?

Prin intermediul protocoalelor presetate, se pot trata atat zonele fetei cat si cele ale corpului, inclusiv zona orbiculara, gat, decolteu, pana la axila, brate si abdomen.

5. Cate tratamente sedinte sunt necesare?

In functie de indicatii si zona tratata, numarul mediu de sedinte este 2-5, la un interval de 2 – 4 saptamani.

6. Care este perioada de recuperare si ce reactii pot aparea dupa tratamentele cu SylfirmX?

SylfirmX  livreaza energia RF prin intermediul microelectrozilor si poate trata in profunzime tesutul  in conditii de siguranta. Acest lucru permite reintoarcerea la viata sociala imediat,  pacientul resimtind doar o usoara roseata timp de 1-4 ore post procedura.

7. Care sunt beneficiile tratamentelor realizate cu SylfirmX?

Cu SylfirmX se realizeaza proceduri minim invazive, datorita utilizarii  a doua tipuri de unde, in functie de indicatii putem aborda personalizat fiecare zona in parte, astfel incat intr-o singura sedinta sa putem targeta multiple indicatii.

8. Cand se vad rezultatele tratamentelor cu SylfirmX?

Rezultatele sunt vizibile imediat in cazul indicatiilor de skin tightening , datorita contractarii fibrelor in timpul procedurii, si treptat pana la 3-4 saptamani in cazul indicatiilor de corectare a pigmentarii, leziunilor vasculare si cicatricilor.

Futura Ultra PRO

Cu aparatura noastra revolutionara putem trata orice zona in functie de prioritati si de noul program sofisticat care va actiona automat setarile specifice pentru fiecare zona in parte, utilizand APTA (Tratament realizat prin prioritizare algoritmica), tratament inteligent cu permutari pentru a oferi rezultate maximizate de remodelare corporala si faciala complet personalizate prin simpla atingere a unui buton.

Tehnologiile multiplex BEST energizeaza noul Ultratone Futura UltraPro, oferind Helioterapie avansata cu ajutorul luminilor Bioptic, Cromoterapie , Biostimulare , Microcurenti , UltraLipo si transmisii Ultracell in tratamente. Unica tehnologie Body Multiplexer permite controlul individual al impresiilor ulterioare pentru a ajusta intensitatea si modelarea semnalului pe durata fiecarei sedinte.

HELIOTERAPIE COMBINATA CU BIOSTIMULARE

Corpul si fata sunt cufundate intr-o mare delicata de schimbari concepute pentru a fi calmante, revitalizante si destresante.

DREAMSHAPER MICROCURENTI

Unicul semnal de regenerare a pielii, Ultracell poate fi aplicat manual cu Microwands, oferind o electroporatie profunda pentru a spori absorbtia ingrediente cosmetici activi.

Performanta musculara optima

Nanoimpulsurile precis secventializate pot spori forta muschilor, viteza, puterea, rezistenta si vigoarea cu pana la 50% fara risc de solicitare sau ranire.

Recuperare & Reabilitare

Recuperarea post efort este sporita si intensificata cu ajutorul programelor personalizate de recuperare care le permite atletilor profesionisti si sportivilor pasionati sa-si mentina standardele de performanta. Protocoalele terapeutice pot accelera procesul de vindecare si refacere dupa accidentare si pot preveni recurenta slabiciunii pe zona afectata.