Fiecare dintre noi stim cat de important este aspectul tenului si al pielii. Dar frumusetea nu poate rezista in timp daca tenul si pielea nu au la baza un substrat sanatos.

De aceea, la M Skin punem accentul pe tratamente de infrumusetare prin imbinarea perfecta a experientei personalului nostru specializat cu echipamentele medicale de ultima generatie. La acestea se adauga si o gama de produse profesionale pentru corectarea si infrumusetarea tenului si pielii pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de o experienta desavarsita cu efecte pozitive rapide si de lunga durata.

Totodata, M Skin detine:

Primul sistem cu dubla unda din lume

• Spre deosebire de sistemele conventionale RF care au doar CW (unda continua), SYLFIRM X are atat CW cat si PW (unda pulsata), astfel incat medicii pot trata leziunile pigmentare si vasculare, cum ar fi melasma si roseata difuza, precum si intinerirea pielii si tratamentul cicatricilor.

• In plus, unda duala este impartita in 8 moduri diferite, care pot fi personalizate pentru fiecare pacient, luand in considerare indicatiile si afectiunile pielii, pentru a oferi un tratament delicat.

Unicul sistem cu adancime de 300

Adancimea de 300 ㎛ apartine dermei papilare situata chiar sub membrana bazala si are localizati factori importanti ce interactioneaza cu epiderma si determina imbunatatirea mediilor dermice.