M Pharma nu este o simpla farmacie ci o unitatea sanitara care asigura asistenta inclusiv in timpul noptii, in ambulatoriu, cu produse  medicamentoase, igienico-cosmetice, dispozitive medicale, produse parafarmaceutice, medicamente de uz veterinar toate la preturi  foarte avantajoase. Mai mult decat atat, personalul nostru sta la dispozitia pacientului pentru orice intrebare sau sfat. M Pharma isi doreste sa aduca pacientilor ingrijire medicala accesibila si convenabila, punand oamenii pe primul loc.

Tratamentul tau vine acum acasa la tine!

Doar M Pharma iti trimite tot ce ai nevoie la usa ta!

 
Scrie ne pe adresa de email mpharma@mhospital.ro, spune ce medicamente ai nevoie si colegii nostrii te vor contacta pentru a ti le trimite unde doresti tu.
 
Fara timp pierdut pe drumuri, fara canicula, fara stres.
 

24 de ore din 24!

Totul pentru ca tu sa fii bine! In caz ca ai nevoie de medicamentatie ce necesita reteta de la medic, nimic mai simplu: o scanezi, ne-o trimiti si noi avem grija de restul.
 
Niciodata nu a fost mai simplu sa ai grija de santatea ta!
 

De ce sa alegi M Pharma?

Farmacia se afla in incinta spitalui M Hospital si de aceea pacientul poate  achizitiona medicamentele  imediat dupa ce a primit reteta de la medic, in plus, avem foarte multe medicamente compensate si niste preturi foarte bune.

Important!

Farmacia functioneaza in program NON-STOP.

Ce gasesti la M Farma

Produse de calitate:

  • Medicamente otc

  • Medicamente cu reteta

  • Ingrijire personala

  • Dieta si wellness

  • Dispozitive medicale

  • Optica medicala

  • Vitamine, suplimente

  • Homeopatie

Avantaje pentru dumneavoastra

In farmacia noastra, veti intalni mereu personal calificat gata sa va ofere cele mai bune sfaturi si solutii pentru orice problema. Farmacia elibereaza medicamente pentru retete compensate si gratuite.

In intreaga sa activitate farmacistul va respecta principiul eticii si deontologiei profesionale, iar asistentul de farmacie trebuie sa cunoasca legislatia sanitara si pe cea farmaceutica in vigoare*. Asistentul isi desfasoara activitatea in farmacie sub indrumarea directa a farmacistului.

*Marketing-ul farmaceutic se refera la politica de produs, de pret, de distributie si de promovare a medicamentelor. Circulatia medicamentelor nu este libera ci se afla sub controlul legislatiei.