Laboratorul de imagistica al M Hospital este locul unde profesionalismul medicilor se intalneste cu tehnologia medicala de ultima generatie si rezulta fundamentul absolut necesar pentru stabilirea unui diagnostic corect.

Imagistica medicala este o specialitate  care reuneste o larga varietate de stiinte medicale in scopul studierii modului in care se formeaza, inregistreaza, transmit, analizeaza, proceseaza, percep si se stocheaza imagini ale organelor si al tesuturilor cu scopul de a diagnostica si apoi trata diverse afectiuni.

Laboratorul nostru este dotat cu echipamente ultra-performante cu ajutorul carora se pot face tomografii computerizate, ecografii si radiografii de mare acuratete. La M Imagistica profitam de procesul tehnologic si impreuna cu echipa noastra de profesionisti, aducem un pachet de servicii de imagistica complet de cea mai inalta calitate. Departamentul nostru detine atat specialitatea complexa de radiologie, dar si tomografia computerizata si mamografia.

La M Imagistica veti beneficia de intregul sprijin al medicilor nostri specialisti, de analize imagistice de cea mai inalta fidelitate. In plus facem tot posibilul sa eliminam perioadele de asteptare specifice unitatilor medicale aglomerate pentru ca, nu-i asa, fiecare clipa conteaza.

TOMOGRAFIA COMPUTERIZATA

Descopera

RADIOGRAFIA

Descopera

MAMOGRAFIA

Descopera