Serviciile pe care le oferim pacientilor nostri sunt in baza unui plan unic de ingrijire, care in functie de nevoile acestora pot fi:

1. Serviciul medical ofera tratament simptomatic adaptat nevoilor pacientilor, medicamentatie, consult medical de specialitate: oncolog, neurolog, cardiolog, geriatru, psihiatru; ingrijirea plagilor si escarelor, ingrijirea stomelor, ingrijirea limfedemului, manevre terapeutice pentru evitarea complicatiilor, mobilizarea pacientilor imobilizati, toaleta corporala, comunicarea in permanenta cu pacientul despre evolutia bolii, prognostic si optiunile de tratament etc.

2. Serviciul social ofera informare si sprijin privind drepturile legale (certificate de handicap, revizuirea gradului de handicap, pensie de boala, obtinerea de dispozitive medicale, concedii medicale, etc.), suport emotional, intermedierea relatiilor dintre beneficiari si alte ONG-uri.

3. Servicii de fizioterapie/ kinetoterapie

4. Serviciile de suport spiritual/religios

5. Serviciile de consiliere si asistenta psiho-emotionala

6. Serviciile de nursing includ: observarea/evaluarea pacientului, intocmirea si adaptarea continua a planului de ingrijire, comunicarea cu pacientul/familia/ingrijitorul si echipa, educarea pacientului si familiei, controlul activitatii infirmierilor/voluntarilor, consilierea familiei inainte si dupa deces, promovarea ingrijirii paliative, educatie.

Divizia de ingrijiri paliative a M Hospital va fi gata sa-si primeasca beneficiarii in curand. Pentru a afla mai multe detalii despre cel mai nou si modern centru de ingrijire paliativa din Bucuresti, suna acum la:

021/9136