Open
  • Str. Witing, Nr. 10-12, Sector 1, București

M Care, spitalul de paliație unde calitatea vieții pacienților este îmbunătățită iar aceștia se simt în siguranță

Parte integrantă a M Hospital, Spitalul de Îngrijiri Paliative M Care este locul unde pacienții afectați de boli cronice, invalidante sau care au suferit un accident, și de care nu se poate ocupa familia, sunt tratați cu profesionalism și empatie.

Sentimentul de siguranță este primul pe care personalul MCare încearcă să-l inducă pacienților. Stresul se reduce mult atunci când omul se simte în siguranță așa că, pe lângă terapia durerii și îngrijiri medicale multidisciplinare, acest lucru este primordial.

O serie de studii internaționale arată că pacienții care, în afara tratamentului adecvat bolii de fond, au beneficiat, în paralel, și de îngrijiri paliative, au avut o rată de supraviețuire mai mare, comparativ cu cei care nu au avut acces la acest tip de servicii medicale.

Îngrijirea paliativă presupune controlul simptomelor și al durerii, alinarea suferinței, managementul plăgilor, dar și îngrijirea familiei, în ansamblul ei.

Pacienții M Care beneficiază de:
  • tratament medicamentos de suport
  • kinetoterapie
  • suport psihologic
  • masaj terapeutic
  • îngrijire tip nursing
  • socializare
  • terapie prin artă
  • consiliere spirituală
Servicii medicale integrate

“Foarte important este că M Care, ca parte integrantă a M Hospital, oferă pacienților săi recoltare de analize și efectuarea acestora în laboratorul propriu, M Laborator, iar pentru alt tip de investigații, putem apela la M Ambulanță (tel. 021/9171), serviciul nostru privat de ambulanță, ce poate transporta pacienții de la/către spital sau îi poate transporta pentru investigații medicale de specialitate sau imagistice, de tip CT sau radiografii. De asemenea, pentru investigații paraclinice, pacienții pot fi transportați la M Policlinic pentru a fi consultați de specialiștii noștri. De precizat că, în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, pacienții internați la M Care beneficiază de reducere la analizele și investigațiile imagistice”, a mai spus Alina Bardotzi, coordonatorul M Care (tel. 0755029266, Voluntari-Pipera, str. Frăsari nr. 1-3).

Cui se adresează îngrijirile paliative?

–        pacienților cu boli oncologice;

–        pacienților cu demență în ultimul stadiu;

–        pacienți cu Boala Parkinson;

–        pacienți cu AVC.

Ce oferă M Care?

–        managementul simptomelor (greață, vărsături, limfedem, anxietate, insomnie, depresie, casexie, fatigabilitate, disfagie, incontinență, rectoragii, delir);

–        terapia durerii;

–        managementul plăgilor (escare, tumori exulcerate);

–        îngrijirea cavității bucale;

–        comunicarea diagnosticului și a prognosticului;

–        educația pacientului și a familiei;

–        consilierea familiei;

–        îngrijirea de fază terminală;

–        sprijin și continuitate în coordonarea serviciilor de îngrijire.

 

 

 

Cum te putem ajuta?