Open
  • Str. Witing, Nr. 10-12, Sector 1, București

Investigații imagistice cu aparatură performantă și cu programare imediată, la prețuri fără concurență

Când medicul tău are o suspiciune și vrea să fie foarte sigur de diagnostic, este posibil să-ți recomande investigații imagistice. De asemenea, și înainte de unele intervenții chirurgicale sunt esențiale investigațiile imagistice. Indiferent dacă ai nevoie de o radiografie, mamografie sau de o examinare CT, vino la M Hospital!

Serviciul de radio-imagistică al M Hospital este locul unde profesionalismul medicilor se întâlnește cu tehnologia medicală de ultimă generație, context necesar pentru stabilirea unui diagnostic corect.

Imagistica medicală este o specialitate care reunește o largă varietate de științe medicale în scopul studierii modului în care se formează, înregistrează, transmit, analizează, procesează, percep și se stochează imagini ale organelor și țesuturilor, cu scopul de a diagnostica și apoi trata diverse afecțiuni.

Ce afecțiuni pot fi depistate la CT?

Tomografia computerizată este utilizată pentru investigația diferitelor părți ale corpului, în vederea identificării problemelor de sănătate:

  • torace: investighează aorta, plămânii și esofagul și poate depista infecții, cancer pulmonar, embolie pulmonară sau anevrisme. De asemenea, CT-ul poate stabili și cât de extinsă este răspândirea cancerului în torace;
  • abdomenul: CT-ul poate depista infecții, anevrisme, abcese, tumori, hemoragii, corpuri străine, ganglioni limfatici măriți, apendicită, boala inflamatorie intestinală ș.a.;
  • tractul urinar: investigația poate depista calculii renali, tumorile, blocajele, infecțiile sau alte probleme la nivelul rinichilor;
  • ficat: tomografia computerizată poate depista tumori, hemoragii sau alte afecțiuni ale ficatului;
  • pancreas: investigația poate identifica tumori sau inflamații ale pancreasului;
  • vezica biliară: tomografia computerizată poate identifica cauzele unui blocaj la nivelul căilor biliare;
  • glandele suprarenale: CT-ul poate identifica apariția unor tumori sau creșterea în volum a glandelor;
  • splina: investigația poate identifica leziuni traumatice ale splinei;
  • membre: CT-ul identifică probleme ale picioarelor, brațelor, umerilor, coatelor, mâinilor, articulațiilor, șoldurile, genunchilor sau gleznelor.

Laboratorul nostru este dotat cu echipamente ultra-performante, cu ajutorul cărora se pot face tomografii computerizate de mare acuratețe. 

Profesionalism la prețuri fără concurență, fără timp de așteptare, cu programare imediată!

Sună, acum, la 021/9136 și fă-ți o programare!

Cum te putem ajuta?