Open
  • Str. Witing, Nr. 10-12, Sector 1, București

Analize și tratament, la tine acasă! M Ambulanță ți-a pregătit un pachet special

Vrei să afli, sigur, dacă ai viroză sau COVID și să primești tratament, iar totul să se întâmple la tine acasă? Apelează la serviciile M Ambulanță (telefon 021/9171)!

Parte integrantă a M Hospital, M Ambulanță este un serviciu

modern de ambulanță ce dispune de flotă proprie, formată din ambulanțe dotate cu aparatură de ultimă generație, care facilitează stabilizarea și transportul pacienților în deplină siguranță și are o echipă medicală cu o solidă pregătire profesională, ce stăpânește în cel mai mic detaliu toate tehnicile și manevrele necesare pacienților cu diverse probleme medicale.

M Ambulanță asigură asistență medicală de urgență, tratamente și recoltări la domiciliu, transport sanitar, intern și internațional și asistență la diverse evenimente.

Acum, în plină iarnă, într-o perioadă în care sistemul sanitar este aproape sufocat de cazurile de  gripă și COVID, M Ambulanță a pregătit un pachet special de servicii, în valoare de 990 de lei, ce include test COMBO (gripă A, gripă B și COVID), consult medical, stabilirea diagnosticului și administrarea unei perfuzii, totul la tine acasă, fără a te mai deplasa la spital.

Cum te putem ajuta?